Dierenpension kitty

Voormalig dierenpension Kitty

Dierenpension Kitty ligt op een mooie locatie in de polder tussen Breskens en Terneuzen, op wandelafstand van de Westerschelde. Vanwege de kleinschaligheid van het pension is er veel aandacht voor uw huisdieren.

Dierenpension Kitty wordt nu geleid door R. Boers en is vernoemd naar zijn lievelingshond. Hij heeft jarenlange praktijkervaring in de omgang met dieren. Hij streeft naar een aangename kalme omgeving waar uw huisdieren het naar hun zin hebben.

Bij Dierenpension Kitty is uw huisdier op alle momenten welkom. Ook voor dagopvang en kortstondig verblijf zijn uw dieren welkom. We doen ons uiterste best om uw huisdier een aangenaam verblijf in ons pension te laten hebben.

Hondenpension

Het hondenpension is ruim van opzet. Elke kennel heeft tien vierkante meter aan binnen- en buitenruimte. De honden komen buiten in de speelweide of worden aan de lijn uitgelaten in de polder.

  

Het pension beschikt over verwarmde kennels, zodat er altijd een aangenaam klimaat gecreëerd kan worden. De binnenkennels zijn permanent voorzien van vers water. Twee maal per dag krijgen de honden te eten. Indien u een aangepast voerschema wenst kunt u dit aangeven. In de binnenkennels staat ook een kunststof hondenmand, eventueel met deken. U kunt zelf uw eigen mand en deken en speeltjes meegeven.

Dagopvang

Behalve het in pension houden van uw huisdieren is er ook de mogelijkheid tot dagopvang. Dit is ideaal als u niet wilt dat uw huisdier overdag alleen thuis is. ’s Ochtends kunt u uw huisdier brengen en ’s avonds weer ophalen. Wanneer u vanwege bijvoorbeeld uw werk iedere dag uw huisdier moet brengen heet het dierencrèche. Voor de dierencrèche gelden speciale tarieven, deze zijn op aanvraag beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *